Glasbewassing

Oorspronkelijk veelal enkelglas uitvoering, later steeds meer in isolatieglas combinaties, waaraan vele functies worden toegevoegd: zonreflecterend, zonwerend, akoestisch, veiligheid (inbraak- en kogelwerend, voorkoming van persoonlijk letsel), extra isolerend (LOW E).

Dat maakt renovatie van aangepaste beglazing zinvol en aantrekkelijk, zeker als daarbij de oorspronkelijke eigenschappen van de beglazing weer terug komen: onbeperkt doorzicht e.d.
Metselwerk en beton bevatten stoffen die kunnen uitbloeden. Hierdoor kan het gevelglas worden aangetast. Vooral bij zonwerend glas kan dit grote problemen opleveren.
Het verwijderen van deze aanslag kan zeer risicovol zijn, vooral als de zonwerende laag aan de buitenzijde van het gevelglas is aangebracht. Met PanePolisch is een onovertroffen systeem ontwikkeld waarbij de aanslag zonder risico kan worden verwijderd.  

Naast het verwijderen van de aanslag wordt gekeken naar voorkoming van het probleem. PanePolisch is een gerenommeerd handelsmerk van FrontPlan BV.

Glasbewassing is een vak apart met alle ARBO en Veiligheid eizen die gesteld worden. Dolfijn Cleaningservice voldoet hieraan en werkt met goed opgeleide en ge´nstrueerde glazenwassers.
Een schoon en streeploos raam voor goed naar binnen en buiten te kunnen kijken en waardoor het daglicht goed naar binnen kan komen.Veilig hang- en klimmateriaal zijn ook hier een vereiste. Dus veilig werken op hoogte samen verantwoordelijk.